Elämäntaito Ilana

saari

Elämäntaito Ilana (hepreaa, suomeksi 'puu') tarjoaa työnohjausta ja hyvinvointikoulutusta yhteisön tarpeet ja toiveet huomioiden. Yksityishenkilöille tarjoamme elämäntaidon valmennusta ja hyvinvointikursseja.

Elämäntaito Ilana on perustettu syksyllä 2009. Parviaisen talossa, Taitokorttelissa Rantakadulla Ilana aloitti elokuussa 2011. Ns. Pankkitalossa Kauppakadulla Ilana toimi vuosina 2012-2017.

Minulle on yrittäjänä tärkeää aito, rehellinen ja luottamuksellinen yhteys asiakkaisiin. Viihdyn ihmisten parissa ja saan voimaa työstä, jossa voin kohdata erilaisia persoonia.

 

Sirpa Kosonen

Sirpa Kukkolassa  kasvatustieteen maisteri
  Life Coach (elämäntaidon valmentaja)
  työnohjaaja STOry
  ryhmänohjaaja

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Katri Vuorjoki/PK Media

 

Päätoimisena yrittäjänä aloitin elokuussa 2011. Aiemmin olen työskennellyt Joensuun kaupungin palveluksessa muun muassa päiväkodinjohtajana.

Olen valmistunut elämäntaidon valmentajaksi Elämäntaidon Valmennusakatemiasta Helsingissä vuonna 2010, mikä antaa hyvät valmiudet toimia sertifioituna valmentajana niin yksityis- ja yrityspuolella kuin julkisella sektorillakin. Työnohjaajaksi valmistuin Suomen työnohjaajat ry:n hyväksymästä koulutuksesta vuonna 2012. Lisäksi olen suorittanut ryhmänohjaajan täydennyskoulutuksen.

Työhistoriani ja koulutukseni ovat antaneet laajan osaamisen ja kattavan kokemuksen yksilön henkilökohtaiseen arkeen ja työyhteisöön kuuluvien tekijöiden vaikutuksista ja kehittämismahdollisuuksista. Selviytyäksemme tämän päivän haasteista sekä yksityishenkilönä että työntekijänä tarvitsemme tietoisuutta niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat oman asenteen kautta jaksamiseen ja selviytymiseen arjessa.